Повернутись до новин
9 вересня, 2021
Севгіль Мусаєва стала членкинею Правління НАКО

Шеф-редакторка онлайн-видання "Українська правда" Севгіль Мусаєва стала членкинею Правління Незалежної антикорупційної комісії - НАКО - NAKO. Її кандидатуру одностайно затвердила конференція членів нашої організації.
 

“Я приєднуюся до правління НАКО у момент, який є критичним для оборонної промисловості, адже після прийняття закону №3822 про реформу Державного концерну "Укроборонпром" має розпочатися реальна імплементація цієї реформи. І я вважаю, що НАКО є ключовою організацією, яка може вплинути на якісну імплементацію цього закону”, - зазначила вона.
Як кримська татарка і співорганізаторка проєкту Крим_ SOS, Севгіль вважає корупцію в секторі безпеки і оборони загрозою нацбезпеці і гостро відчуває потребу боротися з корупцією у цій сфері.
Севгіль Мусаєва - відома українська журналістка. Вже багато років вона є шеф-редакторкою онлайн-видання “Українська правда”. Мусаєва також відома низкою гучних журналістських розслідувань, які провела, коли працювала на Forbes Україна.
Вона закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, також навчалася в Інституті журналістики Reuters та була дослідницею у Фундації журналістики Німана у Гарварді.
З НАКО Мусаєва співпрацює  у різних форматах від початку заснування організації у 2016 році. Зокрема, протягом 3 років вона була однією з членів Комітету НАКО.
Ми щиро вітаємо Севгіль Мусаєву з обранням до складу Правління і вдячні їй за її постійну підтримку і зусилля, спрямовані на протидію корупції у секторі безпеки і оборони.